SQON

 Stichting Quiz- organisatie Nederland

SQON PUBQUIZ.


De Sqon Pubquiz bestaat uit 7 ronden van 12 vragen. Daarbij altijd een ronde met fotovragen, een ronde muziekvragen en een ronde actuele vragen. De fotovragen worden bij aanvang verstrekt en moeten in de pauze na ronde 3 worden ingeleverd. 
Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan, maar mag per quizavond van samenstelling wisselen onder de voorwaarde dat met dezelfde teamnaam wordt gespeeld. Er kunnen maximaal 15 teams mee spelen.

Alle quizzen worden op de 2e vrijdag van de maanden november tot en met mei gespeeld in Wijkcentrum Plein Zuid, Dr. Colijnstraat 70, ingang Dr. de Visserstraat, te Veenendaal, tenzij anders vermeld.
De finale wordt op vrijdag 24 mei 2019 gespeeld. 

Tijdens de quizronden mogen geen telefoons, laptops, tablets, en andere communicatie en/of naslagmiddelen worden benut.

De uitslagen van iedere quiz worden bijgehouden en aan het einde van het seizoen, inclusief finaleavond, zal een eindwinnaar van de competitie bekend zijn. Ieder team dat deelneemt aan een SQON Pubquiz wordt automatisch in de eindstand opgenomen. 

Van de 9 pubquizzen tellen de 7 beste resultaten mee voor de einduitslag. Bij een gelijke stand wordt het team dat bij de eerste SQON Pubquiz, waarin beide teams geklasseerd zijn het hoogste is geëindigd, hoger in de eindstand geplaatst. Maakt het geen verschil, dan komt de 2e pubquiz voor de eindstand in aanmerking, enzovoort.

De winnaar wordt aan het einde van de finaleavond gehuldigd. Tussenstanden worden op deze site gepubliceerd.

Protesten op de quiz antwoorden kunnen uitsluitend binnen 24 uur na afloop schriftelijk en gemotiveerd worden ingediend op pubquiz@sqon.nl. De jury
zal dan binnen 48 uur het protest toekennen of afwijzen.

Privacybeleid.
Alle persoonlijke gegevens worden alleen door SQON gebruikt voor de pubquiz competitie en nooit aan derden verstrekt.

Aanmelden:

Teamaanmeldingen kunnen met onderstaand formulier.